Quantum-Share | Healing behandelingen

Facebook Twitter Google Plus
Reacties Quantum-Share Tryout Workshop 25 juni 2010
Het was heel leuk om mee te doen en heb weer bruikbare dingen opgedaan, waaronder het op de rug kloppen bij gevoelens en situaties die dwars zitten. Ik heb er al iemand mee kunnen helpen met een langslepend pijngevoel. Geweldig!

Wat de workshop zelf betreft, ik heb alles wat rustiger op een rijtje kunnen zetten, eenmaal thuis. Ik heb enorme bewondering voor jullie dat jullie zo'n goede manier hebben gevonden om een leiddraad te maken om zo op een snelle manier heel diep bij de cliŽnt naar binnen te gaan a.h.w. en bij de probleemgebieden uit te komen. Het is echt een geweldig hulpmiddel in de praktijk.

Ook de map zit logisch in elkaar, bij nader inzien. Door tabbladen erin te doen, werkt het voor mij nog wat overzichtelijker.

Al met al, het is een geweldig stuk werk dat jullie verricht hebben en er zullen veel mensen profijt van gaan hebben.

Veel succes er verder mee. Hartelijke groetjes,Kathleen

Wat een berg werk hebben jullie verzet om dat allemaal in modellen onder te brengen. Maar het werkt als een trein. Dank jullie wel voor de mogelijkheid om hier kennis van te mogen maken. De Humor, de vaart, de eenvoud, maar ook de sfeer en de verzorging waren helemaal top.
Ik weet zeker, dat jullie nog heel veel Touch-ers hier een groot plezier mee gaan doen.

Groet, Coby de Grijs, Edelsteencentrum Kristalijn, www.kristalijn.com

Coby de Grijs
Hoi Linda en Jolande
Allereerst wil ik jullie bedanken voor deze mooie kans om deze workshop te mogen doen. Super echt super. En daarom zal ik ook mijn best doen om mijn ervaring van deze dag zo goed mogelijk te omschrijven.

Vandaag 25 juni 2010 was het zeker een mooie dag en met mensen die ook heel erg gemotiveerd waren, super. Ik vind dat jullie over deze workshop goed nagedacht hebben en daarom ook bewust voor deze manier gekozen hebben let op het woord bewust hahaha.

Het is een duidelijk en een zeer snelle manier om spelende wijs steeds weer nieuwe hoge Frequenties, door te kunnen geven. Door allerlei namen te gebruiken die hun eigen unieke trillingen hebben. En doordat deze materie nu in stappen op papier staat, is het ook doel bewust en makkelijk te gebruiken. En zo kun je ook steeds meer combinaties maken door steeds meer hoge trillingen.

Door er mee te oefenen kwam ik er achter dat het ook echt werkt en het je ook bewust maakt waar de klacht vandaan komt, door vraag en antwoord. Zodat je weer vandaar uit verder kunt gaan met je Quantum Touch behandeling op de juiste plek. En dat je door het protocol ook goed kan bijhouden wat je bevindingen zijn en hoe je het goed kan afronden, daardoor kom je duidelijk over bij degene die je behandelt.

Ik vind de workshop zeker goed en duidelijk ook voor degene die je behandelt. En je kunt ook laten zien wat je bevindingen zijn en de verbeteringen. Het is zeker een hele goeie basis voor een Quantum-Share workshop. En het is nog eindeloos te combineren naar mijn mening

Dus super goed gedaan.
GoGoGo, een energieke groet van Nico

Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan bij de mensen om me heen (buren collega's familie etc) Verdriet, zonneallergie en 'hooikoorts of was het nu verkoudheid en ik voel ook boosheid"

De map is een mooie duidelijke leidraad maar nog mooier: de aangeleerde technieken kon ik in de praktijk brengen zonder dat ik die map erbij moest pakken. Dus eerste hulp bij ongemakken... en direct resultaat.

Met een familie BBQ heb ik kort en krachtig een nichtje op een reactie behandeld die voortkwam uit de zon, zei ze. Maar er is meer bij haar aan de hand. Ik heb haar 2 x 3 maal geklopt op haar rug terwijl ze de allergische reactie met haar handen vasthield op bovenbeen en knieholte. De jeuk verdween en na 30 minuten was de plek zo goed als normaal. Maar ook zag ik haar ontspannen, wat meer en diep zuchten en ik ervaarde wat opluchting bij haar. Dat vond ik echt super om te ervaren!

wat ik bijzonder vond om te zien dat de medecursisten het meteen in hun werkmethode konden toepassen. Dus niet een nieuwe aparte methode maar passend bij dat wat er al is.

Zelf ben ik ook een aantal keren behandeld door de medecursisten en dat voel ik nu nog in mijn lijf, ondanks dat de behandelingen kort en krachtig waren. Of misschien juist omdat ze kort en krachtig zijn! Mijn 'slepende' achillespeesblessure voelt nu rustig. Er is een gat in mijn aura gedicht en dat is mooi (door Karin) Ik maak me niet meer druk om geld (LOL!) en hoop dat ik dat lang kan vasthouden ;-)

ik ga zodirect met de mindmaps zitten en misschien lekker aanvullen voor mezelf :-)

IK VOND HET FANTASTISCH! En bedankt dat ik er bij mocht zijn :-))

Dikke kus Maaike

Ik vond het een super leuke workshop. Leuke nieuwe techniek die ik zeker toe ga passen. Er zit een goede structuur in. Hij is speels en uitdagend. Ik ben er heel enthousiast over. Hij is mooi omdat je hem zelf kan uitbreiden met je eigen kennis. Bedankt voor de leuke en gezellig dag!

Groetjes Linda (Linda Liefting, acupuncturiste, www.praktijkjade.nl)

Praktijk Jade
Hallo Linda/Yolande,

Het was weer een verrassende workshop met leuke mix van nieuwe informatie maar ook bekende technieken. Heel doeltreffend en goed te gebruiken bij andere maar ook zeker bij jezelf. Leuk dat ik er bij mocht zijn.

Groetjes Josť