Quantum-Share | Healing behandelingenFacebook Twitter Google Plus
Vanaf mijn kindertijd wist ik al dat ik kracht in mijn handen had. Als ik mensen aanraakte werd dat altijd als positief, helend ervaren. Helaas was er naarmate ik ouder werd, steeds minder ruimte om aan te raken, zeker in de pubertijd, waar ik vaak als "raar" werd bestempeld omdat ik altijd met mijn handen contact maakte met anderen.

Het talent om met mijn handen te healen werd aardig verstopt en kwam voorzichtig weer naar boven toen ik op mijn 19de met allerlei opleidingen in massage, huidverzorging, Shiatsu en refelxzonemassage begon.

Na de geboorte van mijn oudste dochter kwam ik in 1987 in contact met een homeopaat die me aanraadde om een Reiki workshop te volgen. Ik kwam terecht bij twee gepassioneerde mannen en voelde direct dat het gevoel in mijn handen weer teugkwam.

Quantum-Share | Healing behandelingen
Ik volgde verschillende Reiki workshops, werd Reikimaster maar voelde me nooit helemaal prettig bij het "master-leerling" gegeven en de geheimzinnigheid rondom de inwijdingen. In de jaren daarna bezocht ik de ene na de andere workshop op het gebied van alternatieve geneeswijzen en healing. De workshops waar ik in het bijzonder de kracht van healing heb ervaren zijn:

" De Helende Reis (Brandon Bays, Utrecht)
" Shamballa Multidimensional Healing (Anna Dekkers)
" Lightarian Rays Healing, Empowerment Ray, Activation Ray, Clearing Ray, Healing Ray (Anna Dekkers)
" Magnified Healing (Anna Dekkers
" Avatar Basis Workshop
" Avatar Master workshop
" Cranio-sacrale technieken Basic en Advanced (Ursula Muller)

In 2004 belde mijn collega, drs. Linda Menkhorst, met het verhaal dat ze tijdens 1 van haar vele zoektochten op het internet een bijzondere, nieuwe healingmethode gevonden had. Ook op allerlei forums waar ze contact had met therapeuten en ouders vanover de hele wereld was ze deze methode al vaker tegengekomen. Ik bezocht meteen de website maar vond de "amazing stories" wel erg overdreven Amerikaans en deed er verder niets mee. In 2005 mailde Linda me om te vragen of ik mee wilde naar de QT workshop die door een Amerikaanse trainer in IJmuiden zou worden gegeven. Ik wimpelde het af onder het mom van "ach, dat lijkt allemaal op Reiki, dat weet ik al". Toch was ik wel geprikkeld en ik verstuurde een verzoekje om meer informatie aan Denise Godfrey, de trainer. Binnen een dag kreeg ik de volgende mail terug : Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de Quantum-Touch Basic Workshop......

Ik stond helemaal perplex en voelde meteen een enorme positieve kriebel in mijn maag en hart naar boven komen! Ik "moest" er dus gewoon naar toe. Vanaf het eerste les uur voelde ik de kracht in mijn handen toenemen en kreeg ik antwoorden op vragen waar ik al mijn leven lang mee rond had gelopen: waarom heb je soms de kracht en waarom is het soms als het ware verdwenen? Wat kan je doen om de kracht op te roepen? Hoe kan je jezelf beschermen tegen het overnemen van klachten van anderen? Tijdens de workshop gebeurde er al spannende dingen zoals pijn die zich "verplaatste" van de ene plek naar de andere, enorme warmteontwikkeling in mijn handen en het blije gevoel van binnen wat het me gaf. Het was een feest van herkenning, alsof mijn oude talenten weer werden verlicht en er mochten zijn.

In de weken na de workshop werkte in dagelijks uren met QT en maakte het ene wonder na het andere mee. Na twee weken vloog ik naar Florida om een advanced workshop te volgen, in de zomer werkte ik met de DVD's, vloog naar Edingburgh voor de tweede basic workshop en naar Manchester voor de tweede advanced workshop. Linda en ik waren de hele zomer en herfst bezig om de website te vertalen, een syllabus in het Nederlands te maken; er was nog niets vertaald dus we hebben dagenlang achter de computer gezeten met maar 1 missie: Quantum-Touch op de kaart zetten in Nederland! In oktober 2005 gaven Linda en ik de eerste nederlandse QT workshop in Egmond aan Zee en vanaf dat moment ging QT als een positieve olievlek over heel Nederland heen.

Linda en ik volgde alle workshops op het gebied van Quantum-Touch, zoals de Supercharging, Core Transformation 1 en 2, Self Created health en Quantum-Touch2, we bezochten de Quantum-Touch Retreat, een verdiepingsweek met allerlei nieuwe technieken romdom QT en Qi Gong. Met ons hele team bezochten we de QT conferentie bij Lake Tahoe en ontmoetten veel enthousiaste Quantum-Touchers vanover de hele wereld.

Naast QT verdiepten Linda en ik ons in allerlei andere healingmethodes zoals:
" DNA Theta Healing, Bettina Breij
" Reconnective Healing, Dr. Eric Pearl
" The Reconnection, Dr. Eric Pearl
" Matrix Energetics Nederland
" Matrix Energetics, Dr. Richard Bartlett
" Core Quantum Method, Gabriele

Naast de allergiemethode, NAET, speelden we steeds meer met al deze healingtechnieken en kwamen tot de ontdekking dat alles perfect bij elkaar paste. We experimenteerden regelmatig met elkaar en met leuke clienten die helemaal openstonden voor onze nieuwe ideeen. Uit deze 5 jaar selecteerden we de technieken waar we zelf het meest bij ervaarden en die krachtige effecten teweegbrachten bij onze clienten. Omdat onze grootste wens is zoveel mogelijk te delen met met de mensen om ons heen, is de methode Quantum-Share ontstaan. Een methode, die net als Quantum-Allergy gebaseerd is op al onze kennis en praktijkervaring, gericht op het delen van alles waar wij succes mee hebben, direct toepasbaar in je dagelijks leven, in je praktijk en in je gezin.