Quantum-Share | Healing behandelingen
NIEUW! Quantum-Share Online
Kennisbank vol mindmaps!

Wij hebben al weer een Quantum-Share workshop gegeven, met een geweldige groep enthousiaste mensen, met de vernieuwde en aangevulde versie van Quantum-Share

Weer vonden er bijzondere healingprocessen plaats zoals een zere schouder die binnen 10 minuten helemaal functioneerde (eigenlijk al sneller maar de uitleg van de demonstratie duurde zo lang;-) en pijnlijke ruggen, heupen en hoofden die in korte tijd herstelden, snelle inzichten in blokkerende overtuigingen en opzienbarende ervaringen met de nieuwe, verrassende technieken.

De Quantum-Share methode wordt voortdurend aangescherpt, vereenvoudigd en uitgebreid en nog leuker!

Al sinds 10 maart 2011 is er de mogelijkheid om online toegang te krijgen tot de Quantum-Share mindmaps, om nieuwe mindmaps te kunnen uitprinten en/of de mindmaps op de iPad te gebruiken, door een 1-jarige licentie voor 1 gebruiker te nemen.

De kosten voor deze 1-jarige gebruikerslicentie zijn voor Quantum-Share cursisten slechts 50 euro bij aanschaf en 20 euro per jaar voor verlenging.

Als je ons mailt dat je hier gebruik van wilt maken, krijg je per omgaande een link naar de mindmaps. Tevens kun je dan zelf mindmaps aanleveren, die wij weer verwerken: mail@qtouch.nl

We zorgen er voor dat als je wijzigingen aanlevert, je een nieuwe versie ontvangt en tevens kun je een nieuwe versie ontvangen als we een Quantum-Share workshop geven.

Op dit moment is er al een hele groep cursisten die dagelijks gebruik maakt van Quantum-Share Online.

Mis het niet en geef je op voor een jaar vol nieuwe mogelijkheden, kennis en plezier!

Daarnaast is er natuurlijk nog een hele plezierige manier om up to date te blijven van deze ontwikkelingen is door een herhaling van de workshop te volgen zodat je de meest actuele versie van de syllabus verkrijgt EN weer een dag kan genieten en aan jezelf kan werken in een veilige en energieke omgeving.